Budincă de orez (fără lactoză) cu scorțișoară Ceylon
Fierbe orezul în lapte până devine cremos; adaugă un praf de scorțișoară.
Filtrează instant rețetele după toleranță, stadiu, tip și categorie.
Fierbe orezul în lapte până devine cremos; adaugă un praf de scorțișoară.
Amestecă iaurtul cu piureul de măr copt. Servește rece.
Călește foarte scurt dovlecelul în 1 linguriță ulei, adaugă albușurile și gătește la foc mic până se leagă.
Înfierbântă 200 ml lapte fără lactoză, adaugă 40 g fulgi fini. Fierbe 3–4 min, încorporează banana pasată.
Fierbe merele curățate și tăiate în apă până se înmoaie.
Fierbe orezul în lapte, adaugă zahărul.
Fierbe legumele și pasează-le.
Taie banana, amestecă cu iaurtul.
Fierbe orezul, gătește legumele la abur, servește cu tofu.
Coace peștele în folie, fierbe dovleacul și pasează-l cu ulei.